Services

Services

Hermans Glasservice – Helder in glasservice

 

Over het verlenen van service moet je helder zijn, tenminste als je weet waar je over praat. Bij Hermans Glasservice weten we dat en bovenal hebben we alle tools in huis om woningbouwverenigingen, verzekeraars, verenigingen van eigenaren en onze andere opdrachtgevers bij schade snel van nieuw glas te voorzien. Want waar hebben we het nu eigenlijk over?

 

Het snel verhelpen van glasschade is veel meer dan het even vervangen van een ruitje.

Allereerst staan onze mensen 24/7 klaar voor onze opdrachtgevers om snel op calamiteiten te kunnen inspelen. Ter plekke beoordelen onze vakmensen of een noodreparatie volstaat of het glas meteen vervangen kan worden. Daartoe hebben we alle soorten glas op voorraad. Uiteraard zijn onze mensen in staat ongeduldige bewoners gerust te stellen, maken we een eventuele vervolgafspraak altijd in samenspraak en laten we onze werkplek spik en span achter. Bij het herstel van de schade denken we meteen mee of  er nog andere reparaties of verbeteringen noodzakelijk zijn. Desgevraagd ontvangen onze opdrachtgevers daartoe een heldere offerte. Het gehele administratieve traject vindt digitaal plaats zodat miscommunicatie wordt uitgesloten en van eerste melding tot oplevering en facturatie alle stappen in kaart zijn gebracht. Kortom: een betrouwbare partner om snel en compleet zaken mee te doen.

 

En het mooie is: Hermans Glasservice werkt nauw samen met haar zusterbedrijven en dat betekent dat we niet alleen glasschades snel en adequaat verhelpen maar in samenwerking met bijvoorbeeld Hermans Glasprojecten meteen kunnen meedenken over renovatie- en nieuwbouwprojecten. Nog een voorbeeld van onze synergie: voor uitdagende situaties en bouwlocaties vallen we terug op onze collega’s van Hermans Materieelverhuur die over de modernste hulpmiddelen beschikken voor het plaatsen van glas. En Hermans Asbest, ons derde zusterbedrijf, is gecertificeerd voor het veilig verwijderen van asbesthoudende kit.

 

Alles in één hand: ook dat is typisch Hermans Glasservice – Helder over glasservice.