Materieelverhuur

Materieelverhuur

Hermans Materieelverhuur– Helder in hijswerkzaamheden

 

mansher_kleinOver het hijsen van materialen moet je helder zijn, tenminste als je weet waar je over praat. Bij Hermans Materieelverhuur weten we dat en bovenal hebben we alle hulpmiddelen in huis om voor woningbouwverenigingen, verzekeraars, gemeenten en onze particuliere opdrachtgevers de zorg van hijswerkzaamheden en het plaatsen van glas veilig uit handen te nemen. Want waar hebben we het nu eigenlijk over?

 

De meeste ongelukken in de bouw gebeuren bij het werken op hoogte. Hoe gevaarlijk dan ook nog eens het hijsen en op hoogte werken met glas kan zijn, hoeft dan ook geen toelichting. Voor het veilig werken met hoogwerkers en het veilig werken op hoogte zijn niet voor niets speciale normen en regels opgesteld en cursussen ingericht. Hermans Materieelverhuur wordt juist op die locaties ingezet waar expertise over veilig werken het verschil maakt. Daartoe zijn onze medewerkers geschoold en gecertificeerd en beschikken we over goedgekeurd, modern materieel, waaronder een mobiele kraan.

Die is speciaal ingericht voor het hijsen en plaatsen van glas maar kan ook voor vele andere doeleinden worden ingezet. Maar onze kraan is voor veel meer in te zetten. Het hijsen van een dakkapel. Het naar binnen brengen van laminaat. Het schoonmaken van een dakgoot vol bladeren. Verhuizen. Maar ook voor schilderwerkzaamheden of reiniging. De laadbak beschikt over elektriciteit, dus er is veel mogelijk.

 

En het mooie is: Hermans Materieelverhuur werkt nauw samen met haar zusterbedrijven en dat betekent dat we niet alleen glas veilig en volgens de regels plaatsen maar in samenwerking met bijvoorbeeld Hermans Glasprojecten meteen kunnen meedenken over renovatie- en nieuwbouwprojecten. Nog een voorbeeld van onze synergie: de organisatie van Hermans Glasservice is er volledig op ingericht glasschades snel en adequaat te verhelpen. En Hermans Asbest, ons derde zusterbedrijf, is gecertificeerd voor het veilig verwijderen van asbesthoudende kit.

 

Alles in één hand: ook dat is typisch Hermans Materieelverhuur– Helder over hijswerkzaamheden