Junior glaszetter

Junior Glaszetter

Hermans is op zoek naar junior glaszetters. Ben jij van plan de opleiding MBO Glaszetter – niveau 2 te volgen? Dan heb je een stageplek nodig. De Hermans Groep biedt plek aan startende glaszetters.

Glaszetters brengen ruiten aan in nieuwbouw, maar gaan ook langs bij grote renovatieprojecten om dubbel glas te plaatsen. Of een particuliere klant belt om een gebroken ruit te laten vervangen. Je rijdt in een speciale bus rond waarop grote en kleine ramen staan. Veiligheid is altijd belangrijk als je met glas in de weer gaat. Het werk kan zich ook afspelen in de werkplaats. Je bent dan bezig met onder meer het afmeten, snijden en zo nodig nabewerken van het glas. Vervolgens ben je op de werkplek zelf bezig met de voorbereiding voor het plaatsen van het glas, het plaatsen en het vastzetten van het glas door gebruik van kit, stopverf, glaslatten etc. Je leert werken met de nodige gereedschappen en leert de verschillende soorten glas kennen. Ook de ondergronden waar het glas in moet leer je kennen: hout, steen, metaal en kunststof. Je leert alles netjes afwerken.

Bij de Hermans Groep werk je in een team, maar meestal met een vaste collega

Toelatingseisen opleiding MBO  Glaszetter – niveau 2
Je wordt toegelaten met een mavo of vmbo-diploma (leerweg BB, TL, KB of GL). Ook voldoen een overgangsbewijs van havo 3 naar 4 (vwo mag ook) en een diploma van een Entreeopleiding / AKA niveau 1. Daarnaast moet je zorgen voor een positief instroomadvies van de school waar jij je diploma (of overgangsbewijs) hebt behaald.

Over ons
De Hermans Groep is de specialist in alles wat met glas en asbest te maken heeft. Wij zijn gevestigd in Zwanenburg, vlakbij Amsterdam. Wij bedienen met een team van specialisten de markt en zijn volledig gericht op het oplossen van glas- en asbestgerelateerde vraagstukken bij onze klanten.  Door de sterke groei die wij nu meemaken, zijn wij op korte termijn op zoek naar glaszetters.

Reageren
Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaande eisen? Neem dan contact op met Myrna Kok via e-mail: m.kok@hermans.com. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen via tel 06 41675041.