Projecten

Projecten

Hermans Glasprojecten – Helder in glas

 

projecten_kleinOver glasprojecten moet je helder zijn, tenminste als je weet waar je over praat. Bij Hermans Glasprojecten weten we dat en bovenal beschikken we over de kennis en ervaring om de mooiste glasprojecten te maken en in goede banen te leiden. Want waar hebben we het nu eigenlijk over?

 

Glas is een prachtig bouwmateriaal met ongekende mogelijkheden voor professional en particulier. Van balustrade en badkamer tot het plaatsen van isolatieglas en het maken van complete brandwerende puien. Anders dan anderen verkopen wij geen lucht, maar transparantie. Ons probleemoplossend vermogen is geen loze kreet, wij maken het verschil dagelijks waar. Hoe? Door het geven van goed onderbouwde adviezen. Door aan te geven dat glas een prachtig product is, maar qua mogelijkheden, bouwfysische eigenschappen, arbo, veiligheid, milieu en bouwregelgeving veel ingewikkelder is dan menigeen denkt. We werken samen met opdrachtgevers die niet alleen een goede prijs willen, maar ook voor kwaliteit gaan om achteraf niet met problemen geconfronteerd te worden waardoor u alsnog duurder uit bent. Bij nieuwbouw leveren en plaatsen we om die reden altijd vanuit het oogpunt van duurzaamheid en onderhoud. In bestaande situaties doen we verbeteringsvoorstellen om problemen structureel op te lossen en uit te sluiten.

 

En het mooie is: Hermans Glasprojecten werkt nauw samen met haar zusterbedrijven en dat betekent dat we meer doen dan alleen adviseren en glas plaatsen. Om een voorbeeld van die synergie te geven: bij het vervangen van glas voor woningbouwverenigingen verwijderen we in samenwerking met Hermans Asbest ook de asbesthoudende kit. Zo zorgen we voor betere isolatie door hoogwaardig glas en lossen we meteen een milieuprobleem op. Voor uitdagende situaties en bouwlocaties vallen we terug op onze collega’s van Hermans Materieelverhuur die over de modernste hulpmiddelen beschikken voor het plaatsen van glas. En de organisatie van Hermans Glasservice, ons derde zusterbedrijf, is er volledig op ingericht glasschades snel en adequaat te verhelpen.

 

Alles in één hand: ook dat is typisch Hermans Glasprojecten – Helder over glas.