Glazen balustrade

balustrade glas glashandel

Glazen balustrade

Hermans Glasprojecten (in opdracht van Conmedra Steel+Design) combineert mooie vormgeving met optimale veiligheid.

Geplaatst: een volglazen balustrade van gelaagd hard glas  in de grootste universiteit van Nederland, de UVA in Amsterdam.

Met een volglazen balustrade krijgen galerijen, trappen, balkons en vides een strakke transparante uitstraling en is het uitzicht onbelemmerd.  Ondanks de slanke constructie zijn glazen  balustrades vooral sterk en veilig. Hermans gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen voor optimale veiligheid in iedere situatie.

Glazen balustrades kunnen worden gemonteerd in klemprofielen op of tegen de verdiepingsvloer/vide, met adapters door het glas heen of met balusters en glasklemmen, wel of geen leuning of tussen-stijlen, glaspanelen uitgevoerd in een heldere, gekleurde of gematteerde opbouw enz. Het uiteindelijk resultaat zal een zeer onderhoudsarme constructie zijn waarbij kan worden volstaan deze zo nu en dan te bewassen. Een voordeel kan ook zijn dat glas licht doorlaat. Balustrades kunnen binnen en buiten worden toegepast, in woning- en utiliteitsbouw en zijn in verschillende typen leverbaar.

Meer weten over de uitgebreide toepassingen van balustrades van glas? Onze Glasspecialisten adviseren u graag vrijblijvend!