Dakraam vervangen

dakramen vervangen amsterdam

Dakraam vervangen

Projecten van Hermans komt nog eens ergens! Het Rijksmuseum Amsterdam in dit geval, had 2 dakramen die aan vervanging toe waren. Vanwege allerlei veiligheidsvoorschriften als pasjes en aanmeldingen van het museum zelf duurde het allemaal wat langer voor dat onze mannen überhaupt het dak op konden. Best nog een gevaarlijke klus vanwege de hoogte en de helling, zijn de mannen gezekerd het dak op gegaan. De 2 dakramen met elk een afmeting van 65×170 cm, zijn met mankracht het dak opgetild. De ramen zelf, gemaakt van mat gelaagd isolatieglas zijn extra helder en met succes vervangen.

Over Hermans

Hermans levert losse producten en diensten. Natuurlijk. Want een nieuw dakraam, de volledige glasrenovatie van een villa of het leveren van, bijvoorbeeld, glazen scheidingswanden voor een badkamer: dat hoort bij ons bedrijf. Hermans biedt echter nadrukkelijk een totaal-service.

Van glaszetten tot renovatie en restauratie, en van 24-uurs service tot verwijdering van asbesthoudende kit. En nog veel meer, want glas is veelomvattend. Vanuit deze totaalservice kunnen we sturen op oplossingen. We noemen dat Integrated Management Services. Vanuit die filosofie bedienen we alle segmenten in de markt.