Asbestverwijdering

Asbestverwijdering

Hermans Asbest – Helder in asbestverwijdering

 

asbest_kleinOver het verwijderen van asbest moet je helder zijn, tenminste als je weet waar je over praat. Bij Hermans Asbest weten we dat en bovenal voldoen we als gecertificeerd bedrijf aan alle wettelijke voorwaarden en veiligheidseisen om asbesthoudende beglazingskit en stopverf te mogen verwijderen. Want waar hebben we het nu eigenlijk over?

 

Het saneren van asbest is voor Hermans voortgekomen uit de renovatie van glasprojecten van voor 1994. In dergelijke projecten is de kans groot dat er als weekmaker asbest is gebruikt in de toegepaste stopverf en butyleenkit. Inspelend op de grote vraag uit de markt heeft Hermans een in asbestsanering gespecialiseerd bedrijf opgericht dat sinds 2015 over het SC-530 Certificaat voor algehele asbestsanering beschikt. Onze aanpak is zo doelgericht en ons vermogen met een opdrachtgever mee te denken zo groot dat we onze naam in korte tijd hebben weten te vestigen. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld Volker Wessels Bouw Schiphol en Woningbouwvereniging Hubema.

 

En het mooie is: Hermans Asbest werkt nauw samen met haar zusterbedrijven en dat betekent dat we niet alleen de asbesthoudende kit verwijderen maar in samenwerking met Hermans Glasprojecten meteen het glas vervangen. Glasrenovatie- en saneringswerk kunnen zo door Hermans gecombineerd en in één hand voor opdrachtgevers worden uitgevoerd. Nog een voorbeeld van onze synergie: voor uitdagende situaties en bouwlocaties vallen we terug op onze collega’s van Hermans Materieelverhuur die over de modernste hulpmiddelen beschikken voor het plaatsen van glas. En de organisatie van Hermans Glasservice, ons derde zusterbedrijf, is er volledig op ingericht glasschades snel en adequaat te verhelpen.

 

Alles in één hand: ook dat is typisch Hermans Asbest – Helder over asbest.